Turku Vice Mayors etsii uusia pelaajia

Laji on höntsälätkä,jääkiekko ja joukkueen kotipaikka on Turku. Joukkueeseen kuuluu 35 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Hakusessa maalivahti / maalivahteja. Pelaajia emme voi enää valitettavasti ottaa mutta maalivahdeille olisi tarjolla töitä :-)

Pelaamme pääsääntöisesti Varissuon jäähallissa ja joskus mutta harvemmin Impivaaran jäähallissa. Vuorokin vähän vaihtelee mutta yleensä lauantai-illalla.

Rentoa lätkää hyvässä seurassa, mikäli kiinnostuit laita viestiä tomi(at)vasaramaki.fi tai 0505943325

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 16 päivää sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Turku Vice Mayors: kokoonpano